Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sudoper Za Kupaonicu

Morph

Sudoper Za Kupaonicu Morph je jedinstven dizajn na području kupaonskog namještaja. Glavna ideja bila je unijeti prirodni oblik u svakodnevni gradski život. Umivaonik ima oblik lotosa kada kap vode padne na njega. Oblik umivaonika je na sve načine asimetričan. Vrlo moderan. Ovaj umivaonik izrađen je od poliesterske smole i nekih dodatnih aditiva kako bi dobio određenu strukturu i teksturu materijala. Ovaj materijal je vrlo teško oštetiti, a otporan je na kemikalije i ogrebotine.

Naziv projekta : Morph, Ime dizajnera : Dimitrije Davidovic, Ime klijenta : Dimitrije Davidovic.

Morph Sudoper Za Kupaonicu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.