Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše

Qashqai

Minđuše Dizajn daje svoja jedinstvena svojstva kulturi Qashqai nomada jugozapadnog Irana. Uzorak za rame i rese su posuđeni u Kilim dizajnima, prvi simbolizira plodnost, a drugi odmah dovodi u obzir dorade rese s tradicionalnim Qashqai prostirkama. Svilene resice dolaze u mnogim bojama kako bi se savršeno uklopile s vašim tonom kože ili haljinom. Dizajn koji je izveden iz umjetnikova osobnog iskustva s plemenom pokušava prenijeti osjećaj suvremenosti s dahom nomadskog načina života.

Naziv projekta : Qashqai, Ime dizajnera : Arianaz Dehghan, Ime klijenta : Arianaz Design.

Qashqai Minđuše

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.