Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Piva

Okhota Strong

Ambalaža Piva Ideja ovog redizajna je pokazati visoki ABV proizvoda kroz vizualno prepoznatljiv čvrsti materijal - valoviti metal. Emitiranje valovitog metala postaje glavni motiv staklene boce, a istovremeno ga čini taktilnim i jednostavnim za držanje. Grafički uzorak nalik valovitom metalu prebačen je na aluminij, a može ga upotpuniti uvećani dijagonalni logotip marke i modernizirana slika lovca, što novi dizajn čini dinamičnijim. Grafičko rješenje za obje boce i limenku je jednostavno i lako implementirati. Masne boje i elegantni dizajnerski elementi privlače ciljanu publiku i povećavaju vidljivost polica.

Naziv projekta : Okhota Strong, Ime dizajnera : Uniqa Creative Engineering, Ime klijenta : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Ambalaža Piva

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.