Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prostirka

feltstone rug

Prostirka Prostirka od filcanog kamena daje optičku iluziju pravog kamenja. Upotreba različitih vrsta vune nadopunjuju izgled i osjećaj prostirkaa. Kamenje se međusobno razlikuje veličinom, bojom i visokom - površina izgleda kao u prirodi. Neki od njih imaju učinak mahovine. Svaki šljunak ima jezgru od pjene koja je okružena 100% vunom. Na temelju ove meke jezgre svaka se stijena steže pod pritiskom. Podloga prostirke je prozirna prostirka. Kamenje se šiva zajedno i s prostirkom.

Naziv projekta : feltstone rug, Ime dizajnera : Martina Schuhmann, Ime klijenta : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Prostirka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.