Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Ptaha

Korporativni Identitet Dizajn je bio fokusiran na skandinavsku estetiku minimalizma i prirodnih elemenata poput tvrdih metala, bronce, masivnog drveta, kamena i bio je ujedinjen u ovom brandu - njegovim bojama, oblicima i drugim dizajnerskim elementima. Identitet marke za Ptaha nastao je razmatranjem glavnog elementa logotipa - stilizirane ptice (Ptaha, u prijevodu s ukrajinskog) koji simbolizira naziv marke i kombinira se s idejom i izgleda u istom stilu kao i namještaj tvrtke.

Naziv projekta : Ptaha, Ime dizajnera : Roman Vynogradnyi, Ime klijenta : Ptaha Furniture.

Ptaha Korporativni Identitet

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.