Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

Stonage

Ambalaža Kreativno kombinirana alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone dizajniran je da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakiranje prelije vrućom vodom, ambalaža s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja alkoholnih pića i uvažavanje tradicionalnih vrijednosti.

Naziv projekta : Stonage, Ime dizajnera : Wong Soon Wey, Ime klijenta : National Taiwan University of Arts.

Stonage Ambalaža

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.