Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljivi Tepih

Jigzaw Stardust

Prilagodljivi Tepih Prostirke su izrađene u obliku romba i šesterokuta, koje se lako postavljaju jedna pored druge s površinom protiv klizanja. Izvrsno za pokrivanje poda, pa čak i za zidove za smanjenje uznemirujućih zvukova. Komadi dolaze u dvije različite vrste. Svjetlo ružičasti komadi su ručno tkani u NZ vuni s izvezenim linijama od banana vlakana. Plavi komadi ispisani su na vuni.

Naziv projekta : Jigzaw Stardust, Ime dizajnera : Ingrid Kulper, Ime klijenta : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Prilagodljivi Tepih

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.