Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Aplikacija

Batchly

Web Aplikacija Platforma koja se temelji na paketu SaaS omogućuje korisnicima usluge Amazon Web Services (AWS) u smanjenju njihovih troškova. Dizajn web aplikacije u proizvodu jedinstven je i privlačan jer omogućuje korisniku da izvršava različite funkcije iz jedne točke bez napuštanja stranice, a također razmišlja da administratorima pruži pogled iz ptičje perspektive na sve podatke koji su važni. Težište je također dano na predstavljanje proizvoda putem njegove web stranice, a osmišljeno je da sama komunicira sa USP-om u prvih 5 sekundi. Ovdje korištene boje su jarke, a ikone i ilustracije pomažu web mjestu interaktivnom.

Naziv projekta : Batchly, Ime dizajnera : Lollypop Design Studio, Ime klijenta : Batchly.

Batchly Web Aplikacija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.