Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Božićno Drvce

A ChristmaSpiral

Božićno Drvce Dizajner je pokušao reinterpretirati klasični simbol tradicije, božićno drvce, pomoću novih oblika i novih materijala. Posebno se usredotočio na razvoj predmeta koji je u isto vrijeme postao spremnik i njegov sadržaj, dizajnirajući kutiju-spremnik koji postaje izložen osnovici kad je izložen. U stvari, kada se ne koristi, stablo je zatvoreno i zaštićeno cilindričnom drvenom kutijom, dok se pri izlaganju razvija u spiralnom obliku, omotanom svjetlosnom snopom duž cijele svoje dužine, što povećava kompozicijsku vertikalnost ovog dizajnerskog predmeta.

Naziv projekta : A ChristmaSpiral, Ime dizajnera : Francesco Taddei, Ime klijenta : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Božićno Drvce

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.