Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Vrossis

Logotip Glavni princip dizajna nastao je od grčke drevne riječi Vrossis, što znači njegovati. Kozmetika njeguje kožu, a kemikalije ne. Kako bi se optički uvjerili klijenti da je riječ o biljnoj kozmetici, list je dodan u prvom tiskanom slovu V. Transformacija bi trebala biti učinjena velikim slovima V u nešto što stimulira više oko. Tako je nastala "kruna kraljeve pčele" u obliku V. Različite boje se koriste za podvlačenje serije. Plava boja za vlaženje itd.

Naziv projekta : Vrossis, Ime dizajnera : Vrossis, Ime klijenta : Vrossis.

Vrossis Logotip

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.