Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran stvorio je Km31 za veliki spektar namjene restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ta se košarica može koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je dizajnirao za niz kolica poput KEZA, a kasnije Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, zajedno nazvani K serija. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Naziv projekta : Km31, Ime dizajnera : Patrick Sarran, Ime klijenta : QUISO SARL.

Km31 Višenamjenska Kolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.