Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Slatkiša

5 Principles

Ambalaža Slatkiša The 5 Principles je serija smiješnih i neobičnih pakiranja slatkiša s obrubom. Ona proizlazi iz same moderne pop kulture, uglavnom internetske pop kulture i internetskih memova. Svaki dizajn pakiranja uključuje jednostavan prepoznatljiv lik s kojim se ljudi mogu povezati (Čovjek mišića, Mačka, Ljubavnici i tako dalje) i niz od 5 kratkih inspirativnih ili smiješnih citata o njemu (odatle i naziv - 5 Načela). Mnogi citati također imaju neke pop-kulturne reference u njima. Jednostavna je u proizvodnji, a vizualno jedinstveno pakiranje i lako se širi kao serija

Naziv projekta : 5 Principles, Ime dizajnera : Anton Shlyonkin, Ime klijenta : Tasty Help.

5 Principles Ambalaža Slatkiša

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.