Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Mini Mech

Igračka Inspiriran fleksibilnom prirodom modularnih struktura, Mini Mech je kolekcija prozirnih blokova koji se mogu sastaviti u složene sustave. Svaki blok sadrži mehaničku jedinicu. Zbog univerzalnog dizajna spojnica i magnetskih priključaka, može se napraviti bezbroj različitih kombinacija. Ovaj dizajn istovremeno ima i obrazovne i rekreacijske svrhe. Njegov je cilj razvoj snage stvaranja i omogućava mladim inženjerima da vide stvarni mehanizam svake jedinice pojedinačno i zajedno u sustavu.

Naziv projekta : Mini Mech, Ime dizajnera : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Ime klijenta : Singoo Design Group.

Mini Mech Igračka

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.