Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukrasni Beton

ConcreteCube

Ukrasni Beton U okviru ovog projekta, Emese Orbán je eksperimentirala s kalupovima od različitih materijala, a osim toga miješala je beton s drugim materijalima. Dizajner je također želio stvoriti nekonvencionalne površine, kao i obojiti beton na različite načine. Pokušala je odgovoriti na sljedeća pitanja. U kojoj mjeri bi se moglo izmijeniti beton da bi materijal i dalje zadržao svoje karakteristike? Je li beton samo siv, hladan i tvrd materijal? Projektant je zaključio da se karakteristike betona mogu mijenjati, te se stoga stvaraju nove kvalitete materijala i dojmovi.

Naziv projekta : ConcreteCube, Ime dizajnera : Emese Orbán, Ime klijenta : Emese Orbán.

ConcreteCube Ukrasni Beton

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.