Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Yanolja

Korporativni Identitet Yanolja je putnička informativna platforma br.1, koja na korejskom jeziku znači "Hej, igrajmo se". Logotip je dizajniran sa san-serif fontom kako bi izrazio jednostavan, praktičan dojam. Upotreba malih slova može pružiti razigranu i ritmičnu sliku u usporedbi s podebljanim velikim slovima. Razmak između pojedinih slova izvrsno je revidiran kako bi se izbjegla optička iluzija i povećala čitljivost čak i kod male veličine logotipa. Pažljivo smo birali živopisne i svijetle neonske boje i koristili komplementarne kombinacije za pružanje izuzetno zabavnih i iskačućih slika.

Naziv projekta : Yanolja, Ime dizajnera : Kiwon Lee, Ime klijenta : Yanolja.

Yanolja Korporativni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.