Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga O Poljoprivredi

Archives

Knjiga O Poljoprivredi Knjiga je kategorizirana u poljoprivredi, životnom sredstvu ljudi, poljoprivredi i sporednoj strani, poljoprivrednim financijama i poljoprivrednoj politici. Prema kategoriziranom dizajnu, knjiga je više zadovoljna estetskom potražnjom ljudi. Kako bismo mogli bliže datoteci, dizajniran je cjeloviti priloženi omot knjige. Čitatelji mogu otvoriti knjigu tek nakon što je trgaju. Ta je uključenost omogućila čitateljima da iskuse postupak otvaranja datoteke. Štoviše, neki stari i lijepi poljoprivredni simboli, poput Suzhou koda, te neke tipografije i slike korištene u pojedinim dobima. Bile su rekombinacije i navedene su u koricama knjige.

Naziv projekta : Archives, Ime dizajnera : Guang Ping Mo, Ime klijenta : DONGDI DESIGN.

Archives Knjiga O Poljoprivredi

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.