Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga O Poljoprivredi

Archives

Knjiga O Poljoprivredi Knjiga je kategorizirana u poljoprivredi, životnom sredstvu ljudi, poljoprivredi i sporednoj strani, poljoprivrednim financijama i poljoprivrednoj politici. Prema kategoriziranom dizajnu, knjiga je više zadovoljna estetskom potražnjom ljudi. Kako bismo mogli bliže datoteci, dizajniran je cjeloviti priloženi omot knjige. Čitatelji mogu otvoriti knjigu tek nakon što je trgaju. Ta je uključenost omogućila čitateljima da iskuse postupak otvaranja datoteke. Štoviše, neki stari i lijepi poljoprivredni simboli, poput Suzhou koda, te neke tipografije i slike korištene u pojedinim dobima. Bile su rekombinacije i navedene su u koricama knjige.

Naziv projekta : Archives, Ime dizajnera : Guang Ping Mo, Ime klijenta : DONGDI DESIGN.

Archives Knjiga O Poljoprivredi

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.