Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopiva Stolica

Flipp

Sklopiva Stolica Inspirisan protočnim kretanjem i funkcionalnošću, Flipp stolica objedinjuje minimalizam i udobnost u privlačnom dizajnu. Cilj je stolice pružiti praktično i prepoznatljivo rješenje za sjedenje modernog interijera. Dizajn sadrži pravokutnu podlogu, tri noge i sjedalo koje se lako uvlači unutra i van, prema potrebi. Lagana i jednostavna za odlaganje i pomicanje zahvaljujući sklopivoj konstrukciji, stolica je savršena za svakodnevno korištenje ili kao dodatna mjesta za sjedenje kad prijatelji dođu u posjet.

Naziv projekta : Flipp, Ime dizajnera : Mhd Al Sidawi, Ime klijenta : Mhd Al Sidawi.

Flipp Sklopiva Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.