Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paleta Za Miješanje

MiioPalette

Paleta Za Miješanje Dizajn Miio Palette inspiriran je slikarskom paletom, ali bio je namijenjen zubnom laboratoriju. Dizajner je spojio umjetničku i funkcionalnu perspektivu stvorivši proizvod koji dolazi opremljen staklenom površinom koja se lako čisti, odvojiva za miješanje kompozita i s 9 jažica u koje možete praktično pohraniti svoje keramičke staklenke. Uz pomoć ploče za miješanje, korisnik lako može postaviti sve male boce u potpunosti u skladu s njihovim karakteristikama, kako bi se maksimizirao rad zubnih tehničara.

Naziv projekta : MiioPalette, Ime dizajnera : Gilbert Vasile, Ime klijenta : miioPALETTE.

MiioPalette Paleta Za Miješanje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.