Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Drop

Stolić Za Kavu Ispust koji pažljivo proizvode majstori od drva i mramora; sastoji se od lakiranog tijela na čvrstom drvetu i mramoru. Specifična tekstura mramora razdvaja sve proizvode jedan od drugog. Svemirski dijelovi stolića za kavu pomažu u organizaciji kućne opreme. Još jedno važno svojstvo dizajna je lakoća pokreta koju pružaju skriveni kotači smješteni ispod karoserije. Ovaj dizajn omogućuje stvaranje različitih kombinacija s alternativama mramora i boja.

Naziv projekta : Drop, Ime dizajnera : Buket Hoscan Bazman, Ime klijenta : Marbleous.

Drop Stolić Za Kavu

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.