Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podmetač

Sousmotif

Podmetač Prividno je vidjeti aspekte povijesti i folklora jedne zemlje kroz drugu perspektivu. To je dovelo do stvaranja Sousmotifa, podmetača za podmetanje automobila koji je inspiriran motivom pronađenom na tekstilu koji proizvodi tradicionalni tkalački stan u sjevernoj Grčkoj. Povijest živi kroz podmornicu i pravi novi zaokret.

Naziv projekta : Sousmotif, Ime dizajnera : Vassilis Mylonadis, Ime klijenta : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Podmetač

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.