Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatni Boravak

City Point

Privatni Boravak Dizajner je inspiraciju potražio u urbanom krajoliku. Scenografija užurban urbani prostor je na taj način 'proširio' na životni prostor, projekt je okarakterizirao metropolitanskom temom. Tamne boje bile su istaknute svjetlošću kako bi se stvorili sjajni vizualni efekti i atmosfera. Usvajanjem mozaika, slika i digitalnih otisaka visokih zgrada utisak modernog grada doveden je u unutrašnjost. Dizajner je uložio veliki napor u prostorno planiranje, posebno usredotočen na funkcionalnost. Ishod je bio moderan i luksuzan dom koji je bio dovoljno prostran da primi 7 ljudi.

Naziv projekta : City Point, Ime dizajnera : Chiu Chi Ming Danny, Ime klijenta : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point Privatni Boravak

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.