Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukras Tijela

Metamorphosis 3D

Ukras Tijela 3D otisnuta tetovaža trodimenzionalni je, fizički prikaz određenog 2D dizajna. Rezultat je uobličen komad tijela koji je fleksibilan i može se lako nanijeti na površinu kože pomoću bio-prijatnih ljepila na bazi silikona. Pozitivan učinak olakšanja postignut nakon primjene prenosi bitne informacije o dizajnu i vizualnim i taktilnim stimulacijama. 3D ispis prilagođenog ukrašavanja tijela manje je trajna i neinvazivna alternativa konvencionalnim tetovažama, nudeći novu razinu mogućnosti za samoizražavanje i transformaciju ljudskog oblika.

Naziv projekta : Metamorphosis 3D, Ime dizajnera : Jullien Nikolov, Ime klijenta : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Ukras Tijela

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.