Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Lunipse

Svjetiljka "Lunipse" je skup stropnih svjetiljki za objedovanje od stola izrađenih staklom i ultra ogrebanim čelikom umotanim u njega nadahnut fenomenom pomrčine Mjeseca zbog refrakcije sunčeve svjetlosti od Zemljine atmosfere u konus sjene. Cilj je unijeti mjesečevu svjetlost i prikaz pomrčine Mjeseca u atmosferu doma. Performanse i estetske ljepote spojene su i čine emocionalnu vezu između "Lunipsea" i korisnika, šireg svjetla i bolje difuzije i osvjetljenja. Ovi atraktivni senzori sa čeličnim poklopcem daju osjećaj modernosti.

Naziv projekta : Lunipse, Ime dizajnera : Nima Bavardi, Ime klijenta : Nima Bvi Design.

Lunipse Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.