Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaša Za Osvjetljenje

Oriental landscape

Čaša Za Osvjetljenje Ilustracija pejzaža na Svjetlosnom kupu izvedena je iz Soomook-sansuhwa, tradicionalne korejske slike krajolika. Ponovno interpretiran kao osvijetljena keramička umjetnost, pejzaž je "nacrtan" s promjenom debljine stijenki čaše. Čaša za osvjetljenje može se koristiti kao čajnik i pretvara se u ukrasnu rasvjetu ako se kombinira s tanjurom koji ima ugrađenu LED. Svjetlo se uključuje i isključuje senzorom na dodir, a napaja ga punjiva baterija koja podržava mikro-USB vezu.

Naziv projekta : Oriental landscape, Ime dizajnera : Kim, Ime klijenta : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Čaša Za Osvjetljenje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.