Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Panoramska Fotografija

Beauty of Nature

Panoramska Fotografija Ljepota prirode je fotografski rad u pejzažnom formatu širokog kuta. To je djelo rađeno kao još jedan oblik kinematografije. Fotograf želi predstaviti fotografske radove drugačije od uobičajenih. Njegov je rad fokusiran na kompoziciju, ton boje, osvjetljenje, oštrinu slike, objekt detalja i estetiku. Za ovaj je rad koristio Canon 5D Mark III fotoaparat s objektivom 16-35 mm F2.8 LII. Što se tiče postavki kamere, postavio je na 1/450 Sec, F2.8, 35 mm i ISO 1600h.

Naziv projekta : Beauty of Nature, Ime dizajnera : Paulus Kristanto, Ime klijenta : AIUEO Production.

Beauty of Nature Panoramska Fotografija

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.