Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Newmoon

Svjetiljka Newmoon je stropna svjetiljka napravljena od puhanog stakla, a mala svjetla nalaze se unutar rupa nadahnutih površinom mjeseca s lukavim poput rupa s ciljem dovođenja mjesečeve svjetlosti u atmosferu doma. Ova privlačna staklena sjenka sa zakrivljenim rubovima otvora daje osjećaj modernosti. Ove rupe svjetlosti svojim uglom omotavanja osvjetljavaju se bolje i šire. Performanse i estetske ljepote spojene su i također pružaju emocionalnu povezanost "Newmoona" i ljudi.

Naziv projekta : Newmoon, Ime dizajnera : Nima Bavardi, Ime klijenta : Nima Bvi Design.

Newmoon Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.