Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kartonski Štap Konj

Polypony

Kartonski Štap Konj Neka to bude vaš konjski karton od poliponija (od poligona i ponija), fantastičan resurs za poticanje igranja uloga i poticanje djetetove mašte. To je inventivna i razigrana DIY igračka koju možete napraviti s djecom. Sastoji se od kartona i papirne cijevi koji su ekološki prihvatljivi i 100% reciklirani. Uputa je lako slijediti, samo je presavijanje, podudaranje brojeva na predlošku i lijepljenje rubova s odgovarajućim brojem. Može ga sastaviti bilo tko. Roditelji i djeca mogu se uljepšati kako bi sami napravili igračke.

Naziv projekta : Polypony, Ime dizajnera : Sudaduang Nakhasuwan, Ime klijenta : Mela.

Polypony Kartonski Štap Konj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.