Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Three Legged

Stolica Tri noga stolica je ručno izrađen instrument, dizajniran za odmor i ukrašavanje. Unutar njegovih gena nalazi se suština obrade drveta. Oblik naslona stolca stvara se prirodnim konopom koji se na njegovo mjesto uvlači uvijačem koji se nalazi ispod sjedala. Ovo je vrlo učinkovita metoda zatezanja koja se može naći na tradicionalnim lučnim pilama, ručnom alatu za obradu drveta, koji je do danas koristio iskusni majstor. Tri noge su praktično rješenje za održavanje jednostavnog dizajna, ali stabilnog na svakoj površini.

Naziv projekta : Three Legged, Ime dizajnera : Ricardo Graham Ferreira, Ime klijenta : oEbanista.

Three Legged Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.