Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plakat

County Fair Charity Fundraiser

Plakat Kokteli protiv raka organiziraju godišnju akciju prikupljanja sredstava za prikupljanje donacija za svoje korisnike. Tema događaja 2015. bila je županijski sajam. Ovaj dvobojni plakat s svilenom zaslonom visio je po gradu i pozvao goste da nauče četvrtasti ples i pijuckaju koktele za zagrijavanje crijeva za dobar razlog. Dizajn upućuje na vintage indigo Bandana i uključuje otisak simbola vrpce svijesti.

Naziv projekta : County Fair Charity Fundraiser, Ime dizajnera : Kathy Mueller, Ime klijenta : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Plakat

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.