Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spa, Kozmetički Salon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Kozmetički Salon Kompleks koji se sastoji od tri kata. Interijer prvog i drugog kata u svemirskom stilu. Sastoji se od predvorja i pet dvorana s bazenima i SPA zonama. Prostor svake dvorane koji je tehnički opremljen višenamjenskim, lakonskim najjednostavnijim oblicima, siguran i udoban. Svaka soba ima shemu boja. U ponudi su elementi futurizma i nadrealizma koji naglašavaju identitet interijera. Na 3. katu su bili smješteni SPA broj, sala, restoran i autorski hoteli

Naziv projekta : LYNX CLUB Business & Beauty, Ime dizajnera : Gurleva Marina, Ime klijenta : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Kozmetički Salon

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.