Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Mr Woo

Logotip Gospodin Woo ima dvostruko značenje: Prva namjera je zalog za samoostvarenje, odraženo na Zen. Drugi je aspekt opći stav prema životu, kao u 'pravljenju (izbora) izbora'. U tom duhu čovjek bira ono što voli. Gospodin Woo ljudima daje dojam da shvaćaju svoje samopouzdanje, s povjerenjem, obrazovani, kultivirani i šaljivi. Stoga je g. Woo, maskota, šaljiva, samouvjerena i sjajna. Gospodin Woo podsjeća ljude na rezanje brtvama - tradicionalni oblik umjetnosti koji je nastao iz Kine - izražavajući kinesku estetiku i kulturu.

Naziv projekta : Mr Woo, Ime dizajnera : Dongdao Creative Branding Group, Ime klijenta : Mr. Woo.

Mr Woo Logotip

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.