Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Kako se Umjetnički muzej Wanlin nalazio u kampusu Sveučilišta Wuhan, naša kreativnost trebala je odražavati sljedeće karakteristike: Središnje mjesto susreta za studente na čast i umijeće umjetnosti, istovremeno s aspektima tipične umjetničke galerije. Također je morao naići na "humanističku". Kako studenti stoje na početnoj liniji svog života, ovaj muzej umjetnosti djeluje kao uvodno poglavlje za uvažavanje umjetnosti studenata, a umjetnost će ih pratiti cijeli život.

Naziv projekta : Wanlin Art Museum, Ime dizajnera : Dongdao Creative Branding Group, Ime klijenta : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logotip

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.