Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadaća Svjetlost

Linear

Zadaća Svjetlost Tehnika savijanja cijevi Linear Light se uvelike koristi za proizvodnju dijelova vozila. Kutna linija tekućine ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za izradu Linear Light Light, male, snažne i prijenosne; idealno za osvjetljenje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, s memorijskom funkcijom koja se uključuje na prethodno postavljenoj glasnoći. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe za smanjenje utjecaja na okoliš.

Naziv projekta : Linear, Ime dizajnera : Ray Teng Pai, Ime klijenta : Singular Concept, RAY.

Linear Zadaća Svjetlost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.