Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Sadnica

Lab

Višenamjenski Sadnica Ovaj projekt želi stvoriti i stvoriti osjećaje i misli o odnosima između industrije i prirode. LAB donosi i jednostavan i elegantan način uzgoja sobnih biljaka. Korisnici mogu konfigurirati njegovu veličinu tako da odgovara različitim područjima, a njegova svjetla omogućavaju da biljke budu u prostorima s nedovoljno prirodnih izvora svjetlosti. To je modularna struktura koja omogućuje korisnicima da se igraju s različitim konfiguracijama staklenih posuda koje možete koristiti kao sadnice ili izvore svjetla. Dizajn uzima u obzir spremnike za terarije, hidroponike i tradicionalni način uzgoja.

Naziv projekta : Lab, Ime dizajnera : Diego León Vivar, Ime klijenta : Diego León Vivar.

Lab Višenamjenski Sadnica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.