Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za vozača viljuškara iz tvrtke Sheremetyevo-Cargo je poseban stroj dizajniran za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu s upravljačkim sustavom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim zaslonom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; također postoje plastični elementi i ergonomske obloge izrađene od integralne poliuretanske pjene.

Naziv projekta : Forklift simulator, Ime dizajnera : Anna Kholomkina, Ime klijenta : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Za Operatera Viljuškara

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.