Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tulpi-seat

Stolica Tulpi-design je nizozemski dizajnerski studio s osjećajem za elegantan, originalan i razigran dizajn za unutarnja i vanjska okruženja, s glavnim naglaskom na javni dizajn. Marco Manders postigao je međunarodno priznanje svojim sjedištem u Tulpiju. Tulpi sjedalo koje privlači pažnju, dodati će boju bilo kojem okruženju. To je idealna kombinacija dizajna, ergonomije i trajnosti uz ogroman faktor zabave! Tulpi sjedalo se automatski preklopi kad se putnik ustane, što jamči čisto i suho sjedalo za sljedećeg korisnika! S rotacijom za 360 stupnjeva sjedalo Tulpi omogućava vam odabir vlastitog pogleda!

Naziv projekta : Tulpi-seat, Ime dizajnera : Marco Manders, Ime klijenta : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stolica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.