Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem

Sneaker Freaker

Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem Nadahnuti kutijama za pizze. Zadatak eskjua bio je ispisati ograničenu majicu s ilustracijom koja je u početku napravljena za njemački časopis Obuća Sneaker Freaker. Paket je morao biti pristupačan, ali cool, ručno izrađen i okružen osobnim osjećajem. Kupili su nekoliko kartonskih kutija, vrsta dostupnih svugdje na webu i dizajnirali površinu s promjenjivim tonskim vrijednostima i intenzivnom crvenom bojom kako bi povećali snagu logotipa. Kombinacija analognih tehnika s modernom tipografijom i ilustracijama dovodi do tog jedinstvenog izgleda.

Naziv projekta : Sneaker Freaker, Ime dizajnera : eskju · Bretz & Jung, Ime klijenta : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.