Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boutique Hotel

108T Playhouse

Boutique Hotel 108T Playhouse je butik hotel koji nudi pogled na singapurski način života. Obuzeti razigranim dizajnerskim elementima koji privlače osjetila, gosti mogu upoznati singapursku baštinu, povijest i kulturu. Autentično iskustvo ih čeka jer su apartmani dizajnirani za život, a ne samo za noć. Sama destinacija, 108T Playhouse, dočekuje goste da se zadrže u svojim prostorijama i iskuse kako je to živjeti, raditi i igrati se na jednom mjestu - fenomen koji je sve češći u rijetkom Singapuru.

Naziv projekta : 108T Playhouse, Ime dizajnera : Constance D. Tew, Ime klijenta : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutique Hotel

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.