Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Golden cuboids

Privjesna Svjetiljka Zlatni kuboidi Goba napravljeni su u skladu harmoniji. Polihedroni, napetost i zlatni omjer zauzimaju središnje mjesto u ovom dizajnu. leži u ključu ljepote i neke vrste dosljednosti pronađene u snazi zlatnih kuboida. Ovaj ovjes za učvršćenje funkcionira na sustavu remenica. Može poprimiti mnoštvo različitih oblika koji filtriraju svjetlosne zrake i stoga mogu prerušiti sobu u sjene, čiste i raznolike linije. Čistoća i osvjetljenje pojačani su lakoćom korištenih materijala.

Naziv projekta : Golden cuboids, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo.

Golden cuboids Privjesna Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.