Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prstenovi

Blessed Child

Prstenovi Prstenovi "Blaženo dijete" obećavaju ljubav: Baby Jamie se steže do unutarnje strane prstena i svoj život vjeruje u majke. Beba je položena na leđa sisajući palac. To je mentalna vizija njenog nerođenog djeteta koju svaka trudnica ima na umu. Prsten simbolizira bezuvjetnu međusobnu povezanost povjerenja između novorođenčeta i majke i odaje počast tom povjerenju. Baby Sam je na vrhu svijeta, siguran, zdrav i sretan. Nosilac nosi dijete s ponosom, predstavljajući se kao samopouzdana majka. Prsten je bend koji kaže: „Vjeruj mi, voljen si!“

Naziv projekta : Blessed Child, Ime dizajnera : Britta Schwalm, Ime klijenta : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Prstenovi

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.