Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Katalog

Classical Raya

Katalog Jedna stvar o Hari Rayu - to je da bezvremene Raya pjesme prošlosti i danas ostanu blizu srcima ljudi sve do danas. Koji je bolji način da se to postigne nego s temom 'Klasična Raya'? Kako bi se prikazala suština ove teme, katalog poklona poklona dizajniran je tako da podsjeća na staru vinil ploču. Cilj nam je bio: 1. Napraviti poseban dizajn, a ne stranice koje se sastoje od vizualnih proizvoda i njihovih cijena. 2. Stvorite razinu uvažavanja za klasičnu glazbu i tradicionalne umjetnosti. 3. Iznesi duh Hari Raya.

Naziv projekta : Classical Raya, Ime dizajnera : Vincent Teoh Boon Seang, Ime klijenta : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.