Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompozitni Glazbeni Instrument

Celloridoo

Kompozitni Glazbeni Instrument Celloridoo je novi glazbeni instrument koji se sastoji od naklonjenog gudačkog instrumenta poput violončela i Didgeridoo, australijskog jednostavnog puhačkog instrumenta. Celloridoo kao harmonika koji svira luk podešen je u petine, počevši od A3, a potom D3, G2, a zatim C2 kao najniži niz. Drugi dio instrumenta kao aerofon postavljen je na tipku C što je pogodno za razne vrste glazbe. Ovaj se dio igra s neprekidno vibrirajućim usnama kako bi se stvorio dron, a pritom se koristi posebna tehnika disanja koja se naziva kružno disanje.

Naziv projekta : Celloridoo, Ime dizajnera : Aidin Ardjomandi, Ime klijenta : Aylin Design.

Celloridoo Kompozitni Glazbeni Instrument

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.