Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Papillon

Stolić Za Kavu Papillon je skulpturalni, ali funkcionalan stolić za kavu koji na jednostavan i elegantan način rješava uporabu i pohranu stolova ili raspored knjiga i časopisa. Pojedinačni ravni element kombiniran je u prostornu strukturu kako bi se liberalno smjestio ispod staklenog vrha, pružajući tako nagnut prostor za odlaganje koji svoj sadržaj uvijek dovodi u labavi red. Dok su prazni, potporni elementi evociraju lišće i otvorene knjige u nasumičnom skladu, koji samo suptilno mijenja samo čitanje, nagomilano unutar.

Naziv projekta : Papillon, Ime dizajnera : Oliver Bals, Ime klijenta : bcndsn.

Papillon Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.