Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka Za Dolje Svjetlo

Sky

Svjetiljka Za Dolje Svjetlo Lagani okov koji izgleda kao da pluta. Tanki i lagani disk postavljen je nekoliko centimetara ispod stropa. Ovo je dizajn koji je Sky postigao. Nebo stvara vizualni efekt zbog kojeg se čini da je osvjetljenje suspendirano na 5 cm od stropa, što ovom svjetlu daje osobni i drugačiji stil. Zbog svojih visokih performansi, Sky je pogodan za osvjetljenje s visokih stropova. Međutim, njegov čist i čist dizajn omogućuje mu da se smatra odličnom opcijom osvjetljenja bilo koje vrste interijera koji žele prenijeti minimalni dodir. Napokon, dizajn i izvedba, zajedno.

Naziv projekta : Sky, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Svjetiljka Za Dolje Svjetlo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.