Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Likovna Umjetnost

Scarlet Ibis

Likovna Umjetnost Projekt je slijed digitalnih slika Škrletnog Ibisa i njegovog prirodnog okoliša, s posebnim naglaskom na boju i njihov živahni ton koji se pojačava kako ptica raste. Djelo se razvija među prirodnim okruženjem kombinirajući stvarne i imaginarne elemente koji pružaju jedinstvene osobine. Škrlatni ibis izvorna je ptica Južne Amerike koja živi na obalama i močvarama sjeverne Venezuele, a živopisna crvena boja predstavlja vizualni spektakl za gledatelja. Ovaj dizajn ima za cilj istaknuti graciozan let oskudnog ibisa i živopisne boje tropske faune.

Naziv projekta : Scarlet Ibis, Ime dizajnera : Gabriela Delgado, Ime klijenta : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Likovna Umjetnost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.