Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

La Chaise Impossible

Stolica Atraktivni čisti dizajn. "Nemoguća stolica" stoji u samo dvije noge. Lagana je; 5 do 10 kg. Ipak jak da podrži do 120 kg. Jednostavna je za izradu, lijepa, robusna, vječna, nehrđajuća, bez vijaka i noktiju. Modularan je za više položaja i različitih upotreba, umjetničko djelo, zabavlja se, zabavno je, potpuno se može reciklirati i ekološki je izrađen od cijevi od masivnog drveta i aluminija, dizajnirane tako da traju vječno. (Konstrukcija može biti izrađena od različitih materijala poput plastike, metala ili betona za javna mjesta. Sjedalo u tekstilu ili koži)

Naziv projekta : La Chaise Impossible, Ime dizajnera : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Ime klijenta : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.