Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Stambene Kuće

Casa Dova

Dizajn Interijera Stambene Kuće Igra se, uzimajući gotovo oko pojedinca, sa svjetlošću koja prosvjetljuje, ali ne kao referentnu točku. Inovativni materijali, tehnološki savršeni i savršeno integrirani. Noseći sa sobom izvanredne znakove da su arhitektonski „Majstori“ prošli i da su se sada našli, stavljajući ih u istaknutu, svoju mladost. Spojivši izvorni sjaj sa znanjem, tehnikom i utopijom emocija, to je nekad bila prekrasna spretnost, u iznenađujućem okruženju moderne „stare“ i jedinstvenosti.

Naziv projekta : Casa Dova, Ime dizajnera : Alessandro Marchelli, Ime klijenta : Casa DOVA.

Casa Dova Dizajn Interijera Stambene Kuće

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.