Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Stambene Kuće

Casa Dova

Dizajn Interijera Stambene Kuće Igra se, uzimajući gotovo oko pojedinca, sa svjetlošću koja prosvjetljuje, ali ne kao referentnu točku. Inovativni materijali, tehnološki savršeni i savršeno integrirani. Noseći sa sobom izvanredne znakove da su arhitektonski „Majstori“ prošli i da su se sada našli, stavljajući ih u istaknutu, svoju mladost. Spojivši izvorni sjaj sa znanjem, tehnikom i utopijom emocija, to je nekad bila prekrasna spretnost, u iznenađujućem okruženju moderne „stare“ i jedinstvenosti.

Naziv projekta : Casa Dova, Ime dizajnera : Alessandro Marchelli, Ime klijenta : Casa DOVA.

Casa Dova Dizajn Interijera Stambene Kuće

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.