Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima koji podsjećaju na zrakoplovne značke i skice koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn nadopunjuju se raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Naziv projekta : Propeller, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Propeller Etikete

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.